wypieki

BAJGLE

Prawdziwe nowojorskie śniadanie

Najpierw wybierz rodzaj bajgla: klasyczny, serowy, z makiem, z sezamem, a może rodzynka z cynamonem? Następnie dopasuj kremowy serek, którym wypełnimy Twojego bajgla aż po brzegi: klasyczny, tymianek, pieczony boczek, jagoda, albo pieczone orzechy z miodem. Na koniec zdecyduj, czy chcesz, żeby Twój bajgiel był tostowany. Zobacz najczęściej wybierane połączenia!

Sezam
z Jagodą
Rodzynka z Cynamonem
i Pieczone Orzechy
Klasyczny
z Pieczonym Boczkiem
Mak
z Tymiankiem
Puszyste, lekkie ciasto, produkty, przyprawy i smak, który przypomina słoneczną Italię

Twoje

ulubione bajgle na Dzień Dobry

Miękkie

Bajgle

Pieczemy bez transfatów i innych nienasyconych tłuszczy. Nasze bajgle to wyłącznie zdrowe kalorie, które pozwalają energicznie wystartować w nadchodzący dzień lub doładować baterie w porze lunchu.

Kremowe

Serki

Kremowe serki, którymi wypełniamy bajgle są naturalne i codziennie świeże. Stworzyliśmy pięć kompozycji smakowych: klasyczny, tymianek, pieczony boczek, jagoda oraz pieczone orzechy z miodem.

Codziennie

Świeże Bajgle na dobry początek dnia

Pieczemy

na miejscu

Bagle powstają każdego dnia w Cupcake Corner. Nie uznajemy głęboko mrożonego ciasta i gotowych mieszanek w proszku.

Autentyczne

receptury

Naturalność i prostota gwarantują naturalny smak naszych bajgli. Codziennie wypiekamy pięć rodzajów bajgli: klasyczny, serowy, z makiem, z sezamem oraz rodzynka z cynamonem.

Najlepsze

ciasto Brownie jakiego próbowałeś

Brownie

Amerykański klasyk

Korzystamy z autentycznych amerykańskich receptur, posiadających długą tradycję. Przywędrowały do nas z Chicago i podbiły Wasze serca gęstym, wilgotnym ciastem o wyjątkowo intensywnym smaku belgijskiej czekolady i orzechów.

Orzechowe
Brownie
Idealne połączenie dwóch warstw: intensywnie wilgotnego ciasta na bazie masła orzechowego oraz gęstej belgijskiej czekolady.
Czekoladowe
Brownie
Idealny rozmiar, słodycz i smak prawdziwej, belgijskiej czekolady zaklęty w intensywnie wilgotnym cieście.

Smak

który wywołuje radość znajdziesz go w Cupcake Corner

Belgijska

Czekolada

Mleczna, deserowa czy miętowa... jeśli wyprodukowano ją w Belgii mamy pewność, że smakuje najlepiej na świecie. Przygotowanie ciasta brownie zaczynamy od jej rozpuszczenia. To jeden z najbardziej smakowitych widoków na świecie!

Masło

Orzechowe

Bez słodko słonego smaku masła orzechowego nie ma autentycznej amerykańskiej cukierni. Dlatego raczymy Was nim obficie - dodając do ciasta typu brownie, lodów, shake'ów i kapkejkowego menu.